Name:
Location: girona, catalunya, Spain

+ 50 anys, técnic, funcionari, inquiet, alegre de viure, ben divorciat(if possible), fidel a ell mateix (if posible), dos fills, nois, 17 i 13, que conviuen a temps iguals amb el pare i la mare,

Tuesday, December 12, 2006

La revolució dels e-mails místics i ecologistes

Crec que aquesta moda d’enviar a amics i coneguts, missatges amb bones fotos i millors texts, amb caire humanístic i ecològic pot canviar i revolucionar idees de convivència.
En uns moments en que les relacions entre amics i coneguts són més aviat escasses, en que les converses són superficials i marcades per la presa, és una manera d’establir contacte i donar-se a conèixer, d’establir un nexe en temes que, per altre banda, semblen tabús en les converses “cara a cara”.
Abans, quan la gent anava a missa, sentia parlar de compassió, d’estimació, de respecte, de transcendència en la vida, ...Ara, aquests temes estan exclosos de les converses normals. I gràcies a les noves tecnologies i de les persones que hi dediquen part del seu temps, hom en llegeix alguna cosa.
Respecte als temes ecològics, evidentment és un nou tema que preocupa, cada cop més, a més gent.
Crec que el major coneixement pot ajudar a mantenir un esperit de conservació a través de veure’n la seva bellesa.
També arribarà el tractament de temes polítics, amb l’establiment de unes noves relacions dels polítics amb els ciutadans, forçat per la presa de consciència dels mateixos, en la que aquests missatges poden tenir-hi cada cop més importància.
Tampoc hem d’ignorar el fet de manteniment de contacte entre persones, que pot arribar a possibilitar campanyes en temes de més calat.
Crec, per tant, que s’ha de mantenir i fomentar aquesta intercomunicació.

1 Comments:

Anonymous Anonymous said...

A mi m'agrada rebre'n, però sort que només ets tu i una altra amiga que me n'envia, perquè si no... de vegades em guardo els powerpoints, però m'ocupen molta memòria.
Per cert, si vas a Soft català, et podràs descarregar l'última versió del Mozilla gratuïta que té un molt bon corrector de català i és útil per escriure els posts.

3:56 AM  

Post a Comment

<< Home