Name:
Location: girona, catalunya, Spain

+ 50 anys, técnic, funcionari, inquiet, alegre de viure, ben divorciat(if possible), fidel a ell mateix (if posible), dos fills, nois, 17 i 13, que conviuen a temps iguals amb el pare i la mare,

Monday, December 11, 2006

anunci 1

Voldria comentar l’anunci on Bruce Lee diu, “be water, my friend”.
L’anunci te ganxo. Far parar l’atenció. Molts adolescents i joves se’n han fet ressò. Ara, com l’hem de llegir, com a conformista, adapta’t al que sigui, a la injustícia, al mon que et trobes,...o be, relativitzar-lo i pensar-lo en positiu?.
Ho dic per que podríem utilitzar-lo, els pares i mares, en l’educació dels fills. Quin pare o mare no ha escridassat al fill o filla per temes que ells no entenen i que més valdria no escridassar-lo?
Si li diem, “be water, my son, or my daugther” i adapta’t, ben segur que el descol·locarem i potser aconseguirem que es repensi el tema. Però ull, volem que sigui un conformista?.
Hem de fer entendre al jovent que s’han d’adaptar a moltes coses, sovint de tipus íntim, que no podran canviar i en canvi els hem de potenciar l’esperit crític en tantes d’altres. Però crec que fins ben passada l’adolescència no han d’assumir el paper que el mon els demanarà de canvi de les coses i per tant hem de frenar l’esperit inconformista en edats que si el potencien massa, els farà esclaus de la seva història. Crec que han d’entendre a diferenciar el conformisme de l’adaptació al mon.
Potser anuncis com el comentat ens poden ajudar?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home