Name:
Location: girona, catalunya, Spain

+ 50 anys, técnic, funcionari, inquiet, alegre de viure, ben divorciat(if possible), fidel a ell mateix (if posible), dos fills, nois, 17 i 13, que conviuen a temps iguals amb el pare i la mare,

Monday, December 18, 2006

Les complicitats, 1

Un dels grans secrets de la relació és establir complicitats. A tot nivell, d’amistat, de feina, de relació de parella.
Ara, quins tipus de complicitats poden establir-se entre les persones? Quan són per fer marrulleries, les complicitats són fràgils.
Cal establir les complicitats sobre bases ètiques i morals. I lluitar per la pervivència dels principis que les aguanten.
Voler establir les complicitats sobre visions particulars de les coses es molt difícil i per poc que hom lluiti per la seva visió, adéu complicitat. La vida és molt llarga i els entrebancs que es presenten són, al llarg d’ella molts. L’ésser humà es justifica molt fàcilment quan trenca complicitats.
Que fa que una persona sigui propensa a l’establiment de complicitats? Aquí és la clau de volta que explica que hi hagi persones.
I que fa que hom “tragi” a pesar de no establir complicitats? Malament. Potser per que la primera complicitat que s’ha d’establir és amb un mateix?

0 Comments:

Post a Comment

<< Home