Name:
Location: girona, catalunya, Spain

+ 50 anys, técnic, funcionari, inquiet, alegre de viure, ben divorciat(if possible), fidel a ell mateix (if posible), dos fills, nois, 17 i 13, que conviuen a temps iguals amb el pare i la mare,

Tuesday, December 12, 2006

Els anuncis

En un diari de difusió nacional hi apareixia un article de una persona cuidadora d’animals on criticava l’anunci que surt a TV3 sobre marató d’aquest any. Criticava el fet que s’utilitzessin animals.
Jo hi estic completament d’acord. Tot i que l’anunci sembla ben trobat, reflecteix l’ajut i complicitat dels dos animals, no podem oblidar que aquests animals son apartats del seu habitat natural i sotmesos a tractament vexatori des de la seva percepció de la vida. La sensació d’amargura i tristor que emanen és esfereïdora. També el tarannà del experimentador, es d’una duresa aclaparadora.
Tot plegat em tramet l’idea que el fi justifica els mitjans, edulcorat tot pel bon comportament dels animals, com que justifiqui, el seu comportament, el d’exigència i mal tracte del experimentador.
Ben segur que hi ha altres maneres de motivar als humans vers la germanor i l’ajut mutu.
Altre tema és el concepte caritat de la pròpia marató, del que en podríem qüestionar aspectes, a pesar que ajuda a donar a conèixer malalties poc conegudes.
Crec que l’anunci te una càrrega subliminal gens despreciable.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home